Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Golanii anilor `90 erau cei care aveau sa scrie, daca nu in realitate, macar in imaginatie, istoria adevarata a poporului roman (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Golanii anilor `90 erau cei care aveau sa scrie, daca nu in realitate, macar in imaginatie, istoria adevarata a poporului roman (VIDEO)

Radu Banciu a declarat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca asa-zisii golani ai anilor `90, protagonistii uneia dintre cele mai mari manifestatii anticomuniste din Europa de Est,. continuă pe B1

Radu Banciu, despre cazul tinerei arse din Mehedinti: Imaginati-va unu care omorase 5 oameni, eliberat conditionat de Justitie, sa-ti incendieze copilul. Nu se poate sa nu reactionezi la asa ceva!

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul fetei care a fost incendiata in Mehedinti, de un barbat care fusese condamnat la inchisoare pe viata si eliberat.

Radu Banciu, despre prelungirea starii de alerta: Oamenii au scapat de sub control, se pregatesc de vacanta de vara. Lumea nu mai crede in asa ceva...

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre prelungirea starii de alerta si increderea scazuta a romanilor in pericolulreprezentat de pandemia de.

Senatul a adoptat proiectul pentru anularea amenzilor din timpul starii de urgenta si returnarea banilor catre cei care le-au achitat

Senatul Romaniei a adoptat, marti, propunerea legislativa privind anularea amenzilor date romanilor in perioada starii de urgenta si returnarea banilor catre cei care au apucat sa plateasca deja.

Dispar preturile reglementate la gaze. Cei care nu fac absolut nimic risca sa plateasca facturi umflate

Consumatorii casnici de gaze care nu isi renegociaza contractele pana cel tarziu 30 iunie risca sa ramana cu facturile umflate, avertizeaza specialistii in energie.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: ii invit pe cei care pun la indoiala situatia in care ne aflam si spun insistent ca este vorba de o farsa, sa priveasca in ochi familiilor celor cazuti la datorie

Raed Arafat a transmis luni, 15 iunie, pe pagina sa de Facebook, un mesaj persoanelor care nu cred in existenta pandemiei de coronavirus, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta spunandu-le sa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )